جمعه ۰۶ تیر ۰۴

فلاشینگ فلزی

۵ بازديد

انواع فلاشینگ نما از نظر اجرایی

فلاشینگ فلزی از نظر اجرایی به دو دسته تقسیم می‌شود. یکی فلاشینگ داخلی (پنهان از دید) و دیگری فلاشینگ خارجی (در معرض دید).

فلاشینگ داخلی: این فلاشینگ‌ها در مکان‌هایی که احتمال نفوذ آب در آن‌ها وجود دارد، بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرند و از نفوذ آب به دیواره‌های سازه جلوگیری می‌کند. در فلاشینگ داخلی یکسری سوراخ‌های ریز وجود دارد که آب‌ها را به بیرون از فلاشینگ فلزی روی دیوار منتقل می‌کند.

فلاشینگ خارجی: این فلاشینگ را به راحتی می‌توانید مشاهده کنید. بیشترین کاربرد آن در محافظت و طراحی نمای خارجی ساختمان است. از این محصول برای جلوگیری از نفوذ آب و رطوبت به لبه جلویی پنجره، دیوار حیاط و دیوار پشت بام استفاده می‌شود.

انواع فلاشینگ روی دیوار

فلاشینگ علاوه بر نمونه‌های پیش فرضی که دارد، در انواع و اندازه‌های مختلف نیز طراحی می‌شود. از نمونه‌های پیش فرض فلاشینگ بر روی دیوار ساختمان استفاده می‌شود. اگر قصد دارید از فلاشینگ فلزی روی دیوار ساختمان خود استفاده کنید، بهتر است در ابتدا با انواع آن آشنا شوید.

فلاشینگ با زاویه ۹۰ درجه

این نمونه فلاشینگ به شکل L برای استفاده در گوشه‌های کار طراحی شده است. وقتی که دو دیوار در کنارهم ساخته و به یکدیگر وصل شده باشند، فلاشینگ در بین آن‌ها قرار می‌گیرد. این فلاشینگ زاویه‌دار دو مدل بیرونی و درونی دارد که به صورت افقی از داخل یا خارج برای پوشاندن نقاط اتصال نصب می‌شوند. این مدل از انواع فالشینگ روی دیوار برای اتصال دو دیوار مناسب بوده و با رنگ کردن آن می‌توانید باعث زیبایی دکوراسیون داخلی شوید.

فلاشینگ فلزی روی دیوار مدل U

از رایج‌ترین و پرطرفدارترین انواع فلاشینگ بر روی دیوار که حاشیه آن ساندویچ پنل را کاملا پوشش دهی می‌کند، فلاشینگ یو شکل است. همچنین از آن می‌توان به جای آهن کشی نیز استفاده کرد. استفاده از این فلاشینگ بر روی دیوار علاوه بر زیبایی ساختمان، باعث استحکام سقف و دیوار ساختمان خواهد شد و مشکلاتی مانند ترک خوردن قرنیز بر اثر تغییرات آب و هوا را برطرف می‌کند.

مزیت نصب فلاشینگ فلزی روی دیوار

مزیت‌های استفاده از فلاشینگ بر روی دیوار زیاد است. در ادامه برخی از آن‌ها را بیان خواهیم کرد.

  • افزایش جذابیت نمای دیوارها
  • فلاشینگ فلزی روی دیوار مانع از رسیدن رطوبت به ساختمان می‌شود و در پی آن جلوی خرابی‌ نمای داخلی و خارجی ساختمان را می‌گیرد.
  • درزهای به‌وجود آمده از اتصال دو دیوار به هم یا اتصال دیوار و سقف را می‌پوشاند.
  • نقاطی از ساختمان که مستعد رطوبت هستند، با فلاشینگ عایق می‌شوند و دیگر باکتری و قارچ‌های روی دیوار را مشاهده نخواهید کرد.
  • فلاشینگ مانع ورود نیروی باد به داخل ساختمان است.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.