روش نصب نما پانچ متال
برای اجرای نمای پانچ متال مانند نماهای دیگر (کامپوزیت نما، چوب پلاست، نمای سرامیک و…) ابتدا باید بر روی سطح نمای ساختمان زیرسازی مطمئن انجام شود. زیرساخت نمای پانچ متال فلزی است. روش نصب نمای پانچ متال به یکی از روشهای زیر انجام میشود:
- نصب ازطریق خمکردن صفحات روی زیرساخت: در این روش ورقههای پانچ شده از طرف لبهها خم شده و روی فلزات زیرساخت نصب میشوند. خمکردن صفحات موجب افزایش مقاومت نما میشود.
- نصب به روش مستقیم روی زیرساخت: در این روش بدون خمکردن صفحات، آنها را با پیچ، روی فلز زیرساخت نصب میکنند.
- نصب ازطریق براکتهای فلزی: در این روش نصب نما پانچ متال، قسمت بیرونزدگی صفحات با استفاده از براکتهای فلزی پوشش داده میشوند.
اجرای نمای پانچ متال در سازههای مختلف
طراحان و اجراکنندگان این نما باید با روش نصب نما پانچ متال و زیرسازی تخصصی آن کاملاً آشنا باشند. اجرای نمای پانچ متال در شرایط اقلیمی متفاوت و سازههای مختلف امکانپذیر است. علاوه بر سبک بودن، دیگر ویژگی نمای پانچ متال این است که علاوه بر استفاده در نمای خارجی ساختمان، میتوان از آن در طراحی نمای داخلی نیز استفاده کرد.
اجرای نمای پانچ متال در طراحی داخلی
ورق فولادی پانچ شده دارای ویژگیهای منحصربهفردی است. ازیکطرف در برابر شرایط آبوهوایی مقاومت بالایی دارد و ازطرف دیگر زیبایی و جذابیت بصری جالبی ایجاد میکند. همانطور که گفته شد علاوه بر نمای خارجی ساختمان، پانچ متال در طراحی داخلی نیز استفاده میشود. روش نصب نما پانچ متال در طراحی داخلی آسانتر و کمی متفاوت از نمای خارجی ساختمان است. برخی از مهمترین کاربردهای نما پانچ متال در طراحی داخلی عبارتاند از:
- سقف
- پلهها
- دکوراسیون
- کف زمین
- دیوارها
- دکوراسیون داخلی
- ۰ ۰
- ۰ نظر